Skanių Čeburėkų receptas

Mėsa 510 Atnaujinta: 2020 02 01 Įkelta:
Skanių Čeburėkų receptas
  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tai vienas sėkmingiausių ir gardžiausių receptų - 'Tradicinis čeburėkas'. Patys paprasčiausi ingredientai. Nudžiuginkite artimuosius skaniais namuose gamintais patiekalais.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ištirpinkite sviestą, po to šiek tiek atvėsinkite ir plakite su kiaušiniu.
  2. Išsijokite miltus, įpilkite pusę šaukštelio druskos, užpilkite verdančiu vandeniu ir energingai sumaišykite visus ingredientus šakute, tada į mišinį įpilkite aliejaus ir įmuškite kiaušinį.
  3. Tešlą padėkite į šalį, uždengdami rankšluosčiu.
  4. Mėsą ir svogūną permalkite per mėsmalę, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  5. Iš tešlos iškočiokite nedidelį gabalėlį, naudodami lėkštę, suteikdami apvalią formą.
  6. Ant vienos čeburėko pusės dėkite maltos mėsos ir nedidelį gabalėlį sviesto, uždenkite antrąja puse ir užspauskite kraštus šakute.
  7. Įpilkite ne mažai aliejaus ir gerai įkaitinkite keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių.

Skanių Čeburėkų receptas



  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Lengva

Tai vienas sėkmingiausių ir gardžiausių receptų - 'Tradicinis čeburėkas'. Patys paprasčiausi ingredientai. Nudžiuginkite artimuosius skaniais namuose gamintais patiekalais.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ištirpinkite sviestą, po to šiek tiek atvėsinkite ir plakite su kiaušiniu.
  2. Išsijokite miltus, įpilkite pusę šaukštelio druskos, užpilkite verdančiu vandeniu ir energingai sumaišykite visus ingredientus šakute, tada į mišinį įpilkite aliejaus ir įmuškite kiaušinį.
  3. Tešlą padėkite į šalį, uždengdami rankšluosčiu.
  4. Mėsą ir svogūną permalkite per mėsmalę, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  5. Iš tešlos iškočiokite nedidelį gabalėlį, naudodami lėkštę, suteikdami apvalią formą.
  6. Ant vienos čeburėko pusės dėkite maltos mėsos ir nedidelį gabalėlį sviesto, uždenkite antrąja puse ir užspauskite kraštus šakute.
  7. Įpilkite ne mažai aliejaus ir gerai įkaitinkite keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą