Skanių kakavinių meduolių receptas

Desertai 315 Atnaujinta: 2020 03 04 Įkelta:
Skanių kakavinių meduolių receptas
  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 45 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Šie labai skanūs meduoliai gausis labai minkšti ir kontrastingo skonio, visai kaip vaikystėje. Juos tikrai lengva pagaminti, todėl nesidrovėkite - išbandykite!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Pieną sumaišykite su kiaušiniu, sviestu ir cukrumi.
  2. Suberkite išsijotus miltus ir kakavą. Įdėkite kepimo miltelių. Minkykite tešlą.
  3. Iškočiokite į maždaug 1,5–2 cm storio lakštą. Paimkite tuščiavidurį ritinį apie 5 cm skersmens. Spauskite į tešlą ir padarykite apskritimus. Dėkite ant kepimo skardos išklotos sviestiniu popieriumi.
  4. Skardą dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite apie 15-17 minučių. Kol kepa meduoliai, paruoškite apliejimą. Sumaišykite baltymus ir cukraus pudrą, plakite iki vientisos masės. Baigiant plakti įpilkite vandens arba citrinos sulčių.
  5. Į dubenį sudėkite iškeptus meduolius ir apipilkite paruošta apliejimo mase. Švelniai išmaišykite, kad meduoliai pilnai pasidengtų.
  6. Perdėkite meduolius ant lėkštės ir leiskite glazūrai išdžiūti.

Skanių kakavinių meduolių receptas



  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 45
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Šie labai skanūs meduoliai gausis labai minkšti ir kontrastingo skonio, visai kaip vaikystėje. Juos tikrai lengva pagaminti, todėl nesidrovėkite - išbandykite!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Pieną sumaišykite su kiaušiniu, sviestu ir cukrumi.
  2. Suberkite išsijotus miltus ir kakavą. Įdėkite kepimo miltelių. Minkykite tešlą.
  3. Iškočiokite į maždaug 1,5–2 cm storio lakštą. Paimkite tuščiavidurį ritinį apie 5 cm skersmens. Spauskite į tešlą ir padarykite apskritimus. Dėkite ant kepimo skardos išklotos sviestiniu popieriumi.
  4. Skardą dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite apie 15-17 minučių. Kol kepa meduoliai, paruoškite apliejimą. Sumaišykite baltymus ir cukraus pudrą, plakite iki vientisos masės. Baigiant plakti įpilkite vandens arba citrinos sulčių.
  5. Į dubenį sudėkite iškeptus meduolius ir apipilkite paruošta apliejimo mase. Švelniai išmaišykite, kad meduoliai pilnai pasidengtų.
  6. Perdėkite meduolius ant lėkštės ir leiskite glazūrai išdžiūti.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą