Skanūs mieliniai blynai

Iš miltų 766 Atnaujinta: 2020 01 23 Įkelta:
Skanūs mieliniai blynai
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 75 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Senoviniai, labai skanūs, purūs ir stori mieliniai blynai be varškės. Būtinai paragaukite!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mieles ištirpinkite šiltame piene su cukrumi ir druska.
  2. Pieną įpilkite į miltus ir gerai išmaišykite. Uždenkite plonu rankšluosčiu. Palikite kol pakils, tai truks apie 20-30 min.
  3. Į pakilusią tešlą įpilkite suplaktus kiaušinius ir aliejų. Gerai išmaišykite. Vėl uždenkite plonu rankšluosčiu ir palikite kol pakils, tai truks apie 20-30 min.
  4. Antrą kartą pakilusios tešlos maišyti nebereikia.
  5. Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, su šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių.
  6. PATARIMAS: Šaukštą pamirkykite į vandenį tam, kad tešla lengvai nuslystų į keptuvę.
  7. Valgyti dar šiltus. Skanaus!

Skanūs mieliniai blynai



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 75
  • Sunkumas: Lengva

Senoviniai, labai skanūs, purūs ir stori mieliniai blynai be varškės. Būtinai paragaukite!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mieles ištirpinkite šiltame piene su cukrumi ir druska.
  2. Pieną įpilkite į miltus ir gerai išmaišykite. Uždenkite plonu rankšluosčiu. Palikite kol pakils, tai truks apie 20-30 min.
  3. Į pakilusią tešlą įpilkite suplaktus kiaušinius ir aliejų. Gerai išmaišykite. Vėl uždenkite plonu rankšluosčiu ir palikite kol pakils, tai truks apie 20-30 min.
  4. Antrą kartą pakilusios tešlos maišyti nebereikia.
  5. Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, su šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių.
  6. PATARIMAS: Šaukštą pamirkykite į vandenį tam, kad tešla lengvai nuslystų į keptuvę.
  7. Valgyti dar šiltus. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą