Skanus vaisių desertas

Desertai 576 Atnaujinta: 2020 03 06 Įkelta:
Skanus vaisių desertas
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 15 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šis vaisių desertas yra greitai ir lengvai paruošiamas. Tai taps tikra jūsų romantiškos vakarienės žvakių šviesoje atgaiva.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuplaukite obuolius ir išimkite šerdį. Supjaustykite minkštimą juostelėmis, apšlakstykite citrinos sultimis. Nuplaukite apelsinus ir mandarinus, atsargiai supjaustykite apelsinų žieveles. Tada nulupkite citrusinius vaisius, nukoškite. Supjaustykite apelsino puseles į labai plonas juosteles.
  2. Slyvas ir razinas nuplaukite, sudėkite į keptuvę, užpilkite vandeniu. Užvirkite, nukelkite nuo ugnies. Džiovintus vaisius nupilkite karštu vandeniu, tada nusausinkite. Džiovintas slyvas ir razinas supjaustykite juostelėmis. Riešutus smulkiai pjaustykite peiliu.
  3. Puode įkaitinkite grietinėlę, sumaišytą su vynu ir vaniliniu cukrumi. Virkite 5 minutes nuolat maišydami. Nukelkite nuo ugnies, įpilkite grietinės, išmaišykite. Paruoškite vaisius ir riešutus sluoksniais vyno taurėse. Supilkite padažą ir pabarstykite apelsinų žievelėmis.

Skanus vaisių desertas



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 15
  • Sunkumas: Lengva

Šis vaisių desertas yra greitai ir lengvai paruošiamas. Tai taps tikra jūsų romantiškos vakarienės žvakių šviesoje atgaiva.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuplaukite obuolius ir išimkite šerdį. Supjaustykite minkštimą juostelėmis, apšlakstykite citrinos sultimis. Nuplaukite apelsinus ir mandarinus, atsargiai supjaustykite apelsinų žieveles. Tada nulupkite citrusinius vaisius, nukoškite. Supjaustykite apelsino puseles į labai plonas juosteles.
  2. Slyvas ir razinas nuplaukite, sudėkite į keptuvę, užpilkite vandeniu. Užvirkite, nukelkite nuo ugnies. Džiovintus vaisius nupilkite karštu vandeniu, tada nusausinkite. Džiovintas slyvas ir razinas supjaustykite juostelėmis. Riešutus smulkiai pjaustykite peiliu.
  3. Puode įkaitinkite grietinėlę, sumaišytą su vynu ir vaniliniu cukrumi. Virkite 5 minutes nuolat maišydami. Nukelkite nuo ugnies, įpilkite grietinės, išmaišykite. Paruoškite vaisius ir riešutus sluoksniais vyno taurėse. Supilkite padažą ir pabarstykite apelsinų žievelėmis.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą