Skrudinti žemės riešutai su česnaku

Užkandžiai 360 Atnaujinta: 2020 03 01 Įkelta:
Skrudinti žemės riešutai su česnaku
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Skrudinti riešutai su įvairiais pagardais ir prieskoniais yra labai populiarūs Azijoje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Dubenyje sumaišykite sojos padažą ir sezamo aliejų, įberkite cukraus ir suberkite susmulkintą česnaką.
  2. Žemės riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje.
  3. Į dubenį supilkite pašildytus riešutus, ant viršaus supilkite padažą ir greitai sumaišykite.
  4. Tada žemės riešutus perkelkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje 10–15 minučių 160 ° C temperatūroje, retkarčiais pamaišant riešutus.
  5. Po 10-15 minučių išimkite kepimo skardą iš orkaitės, riešutus apibarstykite druska ir suberkite į dubenį.
  6. Kai riešutai atvės, patiekite.

Skrudinti žemės riešutai su česnaku



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Skrudinti riešutai su įvairiais pagardais ir prieskoniais yra labai populiarūs Azijoje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Dubenyje sumaišykite sojos padažą ir sezamo aliejų, įberkite cukraus ir suberkite susmulkintą česnaką.
  2. Žemės riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje.
  3. Į dubenį supilkite pašildytus riešutus, ant viršaus supilkite padažą ir greitai sumaišykite.
  4. Tada žemės riešutus perkelkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje 10–15 minučių 160 ° C temperatūroje, retkarčiais pamaišant riešutus.
  5. Po 10-15 minučių išimkite kepimo skardą iš orkaitės, riešutus apibarstykite druska ir suberkite į dubenį.
  6. Kai riešutai atvės, patiekite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą