Šokoladinės datulės indeliuose

Desertai 218 Atnaujinta: 2020 01 20 Įkelta:
Šokoladinės datulės indeliuose
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šis receptas yra 2020 m. jaukumo ir gero maisto plano dalis. Šokoladinės datulės - skanu ir visai sveika.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ant išklotos kepimo skardos arba didelės lėkštės išdėliokite 12 standartinių įdėklų.
  2. Rutulius, kokoso riešutus ir sezamo sėklas tolygiai paskirstykite ant nedidelės kepimo skardos, maišydami, kol riešutai patamsės ir taps kvapnūs, o kokosas pradės ruduoti. Tai truks maždaug 10 minučių.
  3. Sudėkite datules į vidutinio dydžio, karščio nepraleidžiantį indą. Supilkite verdantį vandenį, kad apsemtų datules, ir leiskite pabūti 10 minučių. Nusausinkite datules.
  4. Susmulkinkite datules su virtuviniu kombainu. Naudokite "Pulse" mygtuką. Būkite kantrūs: tai užtruks apie 3–5 minutes. Iš datulių turėtų gautis karamelė.
  5. Šokoladą su aliejumi kaitinkite mikrobangų krosnelėje, nustatant 20 sekundžių intervalą. Tai reiškia, kad kas 20 sekundžių šokoladą išimkite iš mikrobangų krosnelės ir pamaišykite. Tai kartokite tol, kol šokoladas visiškai ištirps ir susimaišys su aliejumi.
  6. Supilkite po 1,5 šaukštelio ištirpinto šokolado į kiekvieną formą. Ant viršaus uždėkite nedidelį šaukštelį riešutų mišinio. Paspauskite, kad šiek tiek pasiskirstytų šokoladas.
  7. Uždėkite iš datulių pagamintą karamelę ant kiekvieno pyragėlio. Jei norite apibarstykite riešutais.
  8. Atšaldykite, kol šokoladas taps tvirtas. Tai truks maždaug 1 valandą.

Šokoladinės datulės indeliuose



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Lengva

Šis receptas yra 2020 m. jaukumo ir gero maisto plano dalis. Šokoladinės datulės - skanu ir visai sveika.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ant išklotos kepimo skardos arba didelės lėkštės išdėliokite 12 standartinių įdėklų.
  2. Rutulius, kokoso riešutus ir sezamo sėklas tolygiai paskirstykite ant nedidelės kepimo skardos, maišydami, kol riešutai patamsės ir taps kvapnūs, o kokosas pradės ruduoti. Tai truks maždaug 10 minučių.
  3. Sudėkite datules į vidutinio dydžio, karščio nepraleidžiantį indą. Supilkite verdantį vandenį, kad apsemtų datules, ir leiskite pabūti 10 minučių. Nusausinkite datules.
  4. Susmulkinkite datules su virtuviniu kombainu. Naudokite "Pulse" mygtuką. Būkite kantrūs: tai užtruks apie 3–5 minutes. Iš datulių turėtų gautis karamelė.
  5. Šokoladą su aliejumi kaitinkite mikrobangų krosnelėje, nustatant 20 sekundžių intervalą. Tai reiškia, kad kas 20 sekundžių šokoladą išimkite iš mikrobangų krosnelės ir pamaišykite. Tai kartokite tol, kol šokoladas visiškai ištirps ir susimaišys su aliejumi.
  6. Supilkite po 1,5 šaukštelio ištirpinto šokolado į kiekvieną formą. Ant viršaus uždėkite nedidelį šaukštelį riešutų mišinio. Paspauskite, kad šiek tiek pasiskirstytų šokoladas.
  7. Uždėkite iš datulių pagamintą karamelę ant kiekvieno pyragėlio. Jei norite apibarstykite riešutais.
  8. Atšaldykite, kol šokoladas taps tvirtas. Tai truks maždaug 1 valandą.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą