Šokoladinis pyragas su varške ir "Oreo" sausainiais

Pyragai 110 Atnaujinta: 2020 09 06 Įkelta:
Šokoladinis pyragas su varške ir
  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 75 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Kai už lango darosi vis vėsiau, siūlome orkaitėje išsikepti šį tobulo skonio pyragą. Valgykite užsigerdami arbata ar kava!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Šokoladą ištirpiname ant silpnos ugnies kartu su sviestu. Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame į šokoladą, išmaišome. Miltus sumaišome su kakava ir kepimo milteliais ir šį mišinį įmaišome į skystąją masę. Sausainius sulaužome į 4 - 6 dalis ir suberiame į tešlą. Kelis pasiliekame papuošimui.
  2. Į varškę beriame cukrų, gerai išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, pilame sultis ir dedame krakmolą. Išmaišome.
  3. Į kepimo skardą dedame maždaug 2/3 šokoladinės tešlos, išlyginame, sudedame varškės masę ir ant viršaus išdėliojame šokoladinės masės likutį. Papuošiame likusiais sausainiais ir dedame kepti į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 45 - 60 minučių.
  4. Valgome visiškai atvėsusį.

Šokoladinis pyragas su varške ir "Oreo" sausainiais



  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 75
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Kai už lango darosi vis vėsiau, siūlome orkaitėje išsikepti šį tobulo skonio pyragą. Valgykite užsigerdami arbata ar kava!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Šokoladą ištirpiname ant silpnos ugnies kartu su sviestu. Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame į šokoladą, išmaišome. Miltus sumaišome su kakava ir kepimo milteliais ir šį mišinį įmaišome į skystąją masę. Sausainius sulaužome į 4 - 6 dalis ir suberiame į tešlą. Kelis pasiliekame papuošimui.
  2. Į varškę beriame cukrų, gerai išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, pilame sultis ir dedame krakmolą. Išmaišome.
  3. Į kepimo skardą dedame maždaug 2/3 šokoladinės tešlos, išlyginame, sudedame varškės masę ir ant viršaus išdėliojame šokoladinės masės likutį. Papuošiame likusiais sausainiais ir dedame kepti į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 45 - 60 minučių.
  4. Valgome visiškai atvėsusį.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą