Šokoladinių blynų receptas

Iš miltų 574 Atnaujinta: 2020 05 17 Įkelta:
Šokoladinių blynų receptas
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tokia sodri šokolado spalva blynuose išgaunama dėl tamsių kakavos miltelių. Naudojant įprastus, jie bus šiek tiek blyškesni, tačiau ne mažiau skanūs. Išbandykite šį puikų receptą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, cukrų, pieną ir tirpintą sviestą.
  2. Į atskirą dubenį išsijokite miltus, kakavą, kepimo miltelius, soda ir druską. Nuolat maišant su šluotele, skystą mišinį supilkite į sausą.
  3. Įpilkite smulkiai supjaustytą šokoladą ir išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, sutepkite ją aliejumi. Į keptuvę įpilkite tešlos ir kepkite, kol atsiras burbuliukų.
  4. Apverskite ir pakepkite iš kitos pusės.
  5. Patiekite su mėgstamais padažais, plakta grietinėle ar kondensuotu pienu.

Šokoladinių blynų receptas



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25
  • Sunkumas: Lengva

Tokia sodri šokolado spalva blynuose išgaunama dėl tamsių kakavos miltelių. Naudojant įprastus, jie bus šiek tiek blyškesni, tačiau ne mažiau skanūs. Išbandykite šį puikų receptą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, cukrų, pieną ir tirpintą sviestą.
  2. Į atskirą dubenį išsijokite miltus, kakavą, kepimo miltelius, soda ir druską. Nuolat maišant su šluotele, skystą mišinį supilkite į sausą.
  3. Įpilkite smulkiai supjaustytą šokoladą ir išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, sutepkite ją aliejumi. Į keptuvę įpilkite tešlos ir kepkite, kol atsiras burbuliukų.
  4. Apverskite ir pakepkite iš kitos pusės.
  5. Patiekite su mėgstamais padažais, plakta grietinėle ar kondensuotu pienu.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą