Spanguolių padažas su obuoliais

Padažai 162 Atnaujinta: 2020 02 08 Įkelta:
Spanguolių padažas su obuoliais
  • Porcijos: -
  • Paruošimo laikas: 25 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Labai gerai dera su kiaulienos sprandine, antimi, jautiena, ėriena ar šerniena. Spanguolės tinka tiek šviežios, tiek šaldytos.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Spanguoles su cukrumi ir prieskoniais sumaišykite puode ir užkaiskite ant vidutinės ugnies.
  2. Troškinkite 5 minutes, tada išimkite cinamoną, sutrinkite uogas trintuvu ir grįžkite į troškintuvą.
  3. Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Tada supjaustykite kubeliais apie 1 cm.
  4. Sudėkite į spanguolių tyrę, užpilkite vandeniu ir uždenkite dangčiu. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies iki norimos obuolių konsistencijos. Grubiai tai truks apie 10 min.

Spanguolių padažas su obuoliais



  • Porcijos: -
  • Paruošimo laikas: 25
  • Sunkumas: Lengva

Labai gerai dera su kiaulienos sprandine, antimi, jautiena, ėriena ar šerniena. Spanguolės tinka tiek šviežios, tiek šaldytos.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Spanguoles su cukrumi ir prieskoniais sumaišykite puode ir užkaiskite ant vidutinės ugnies.
  2. Troškinkite 5 minutes, tada išimkite cinamoną, sutrinkite uogas trintuvu ir grįžkite į troškintuvą.
  3. Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Tada supjaustykite kubeliais apie 1 cm.
  4. Sudėkite į spanguolių tyrę, užpilkite vandeniu ir uždenkite dangčiu. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies iki norimos obuolių konsistencijos. Grubiai tai truks apie 10 min.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti