Sriuba su antiena ir daržovėmis

Sriuba 81 Atnaujinta: 2020 11 08 Įkelta:
Sriuba su antiena ir daržovėmis
  • Porcijos: 3
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Labai greitai paruošiama sriuba su antiena bei daržovėmis.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite vandenį ir atidėkite į šoną.
  2. Porą supjaustykite pusžiedžiais, papriką ir morkas - plonais šiaudeliais.
  3. Antienos krūtinėles gerai nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluosčiu. Odelę įpjaukite skersai ir išilgai.
  4. Krūtinėles žemyn odele dėkite į šaltą keptuvę ir ant lėtos ugnies kepkite tol, kol gražiai apskrus (susidariusius riebalus nupilkite ir panaudokite bulvių kepimui). Tuomet apverskite krūtinėles ir dar pakepkite keletą minučių. Suvyniokite į foliją ir palikite šiltai pastovėti apie 5 min.
  5. Sultiniui: į puodą supilkite vandenį, sojos padažą, dėkite česnaką, citriną, čili paprikas, cukrų. Išmaišykite ir virkite 10 min. Tuomet sultinį nukoškite per sietelį, vėl supilkite į puodą, suberkite porą ir pavirkite apie 1-2 min.
  6. Į dubenėlį dėkite ryžius, papriką, morkas, kukurūzus, griežinėliais pjaustytą antieną ant viršaus užpilkite sultinio su poru, užbarstykite sezamo sėklų ir patiekite.

Sriuba su antiena ir daržovėmis



  • Porcijos: 3
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Labai greitai paruošiama sriuba su antiena bei daržovėmis.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite vandenį ir atidėkite į šoną.
  2. Porą supjaustykite pusžiedžiais, papriką ir morkas - plonais šiaudeliais.
  3. Antienos krūtinėles gerai nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluosčiu. Odelę įpjaukite skersai ir išilgai.
  4. Krūtinėles žemyn odele dėkite į šaltą keptuvę ir ant lėtos ugnies kepkite tol, kol gražiai apskrus (susidariusius riebalus nupilkite ir panaudokite bulvių kepimui). Tuomet apverskite krūtinėles ir dar pakepkite keletą minučių. Suvyniokite į foliją ir palikite šiltai pastovėti apie 5 min.
  5. Sultiniui: į puodą supilkite vandenį, sojos padažą, dėkite česnaką, citriną, čili paprikas, cukrų. Išmaišykite ir virkite 10 min. Tuomet sultinį nukoškite per sietelį, vėl supilkite į puodą, suberkite porą ir pavirkite apie 1-2 min.
  6. Į dubenėlį dėkite ryžius, papriką, morkas, kukurūzus, griežinėliais pjaustytą antieną ant viršaus užpilkite sultinio su poru, užbarstykite sezamo sėklų ir patiekite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą