Su grietinės padažu apkeptos žuvys

Žuvis 371 Atnaujinta: 2020 02 07 Įkelta:
Su grietinės padažu apkeptos žuvys
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Švelni šviežia balta žuvis suderinta su paprastu grietinės padažu ir apkepta labai skaniu sūrio sluoksniu. Puikus patiekalas vakarui!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Pomidorą apliekite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite česnaką ir žalumunus. Sūrį sutarkuokite smulkiomis drožlėmis.
  2. Sumaišykite grietinę su sūriu, daržovėmis ir žalumynais, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.
  3. Du porcijų indelius ištepkite aliejumi, ant dugno vienu sluoksniu dėkite žuvų filė, ant viršaus krėskite padažą ir šaukite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 18-22 minutes.

Su grietinės padažu apkeptos žuvys



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Švelni šviežia balta žuvis suderinta su paprastu grietinės padažu ir apkepta labai skaniu sūrio sluoksniu. Puikus patiekalas vakarui!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Pomidorą apliekite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite česnaką ir žalumunus. Sūrį sutarkuokite smulkiomis drožlėmis.
  2. Sumaišykite grietinę su sūriu, daržovėmis ir žalumynais, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais.
  3. Du porcijų indelius ištepkite aliejumi, ant dugno vienu sluoksniu dėkite žuvų filė, ant viršaus krėskite padažą ir šaukite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 18-22 minutes.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą