Sūrio padažas su garstyčiomis

Padažai 372 Atnaujinta: 2020 06 02 Įkelta:
Sūrio padažas su garstyčiomis
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 15 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tai puikus sūrio padažas su garstyčiomis, kuris dera su mėsos, paukštienos, žuvies ir maltos mėsos patiekalais. O atvėsęs jis labai tinka prie traškučių bei krekerių. Išbandykite :)

Ingredientai

Nurodymai

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Įdėkite svogūną ir česnaką. Kepkite, vis maišydami, apie 3–4 minutes.
  2. Supilkite grietinėlę ir užvirkite.
  3. Gautą masę susmulkinkite trintuvu. Vėl uždėkite puodą su padažu ant viryklės, įdėkite lydytą sūrį ir garstyčias, išmaišykite ir viską užvirkite. Pagardinkite druska. Padažas paruoštas.

Sūrio padažas su garstyčiomis



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 15
  • Sunkumas: Lengva

Tai puikus sūrio padažas su garstyčiomis, kuris dera su mėsos, paukštienos, žuvies ir maltos mėsos patiekalais. O atvėsęs jis labai tinka prie traškučių bei krekerių. Išbandykite :)

Ingredientai

Nurodymai

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Įdėkite svogūną ir česnaką. Kepkite, vis maišydami, apie 3–4 minutes.
  2. Supilkite grietinėlę ir užvirkite.
  3. Gautą masę susmulkinkite trintuvu. Vėl uždėkite puodą su padažu ant viryklės, įdėkite lydytą sūrį ir garstyčias, išmaišykite ir viską užvirkite. Pagardinkite druska. Padažas paruoštas.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą