Suši su upėtakiu ir avokadu

Suši 509 Atnaujinta: 2020 01 20 Įkelta:
Suši su upėtakiu ir avokadu
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 45 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

„Temaki“ suši su upėtakiu ir avokadu.Visi ingredientai, suvynioti į "Nori" lapą. Greitas ir skanus patiekalas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ryžius nuplaukite šaltu vandeniu, kol jie bus visiškai skaidrūs. Sudėkite nuplautus ryžius į keptuvę su storu dugnu ir užpilkite stikline šalto vandens. Kai vanduo užvirs, sumažinkite šilumą, tada virkite dar 10 minučių uždengę dangčiu. Po to palikite ryžius dar 15 minučių pastovėti.
  2. Marinatas. Supilkite į dubenį 3-4 šaukštus labai šalto, bet virinto vandens, įdėkite druskos ir cukraus, viską gerai išmaišykite.
  3. Palaukite, kol ryžiai atvės (turėtų būti kambario temperatūros). Tada sumaišykite su paruoštu marinatu.
  4. Supjaustykite avokadą į 2 dalis, nulupkite ir pašalinkite sėklą.
  5. Supjaustykite juostelėmis, apšlakstykite citrinų sultimis.
  6. "Nori" lapą perpjaukite į 2 lygias dalis išilgai ilgesnės pusės.
  7. Paimkite vieną "Nori" lapo pusę, uždėkite ant jo 1 valg. šaukštą ryžių. Pamerkite pirštus į vandenį ir ryžius išlyginkite, kad galiausiai užimtų pusę lapo.
  8. Ryžius sutepkite nedideliu kiekiu wasabi padažu.
  9. Prieš dedant ingredientus, padalinkite juos į 4 lygias dalis. Tada lapo krašte įdėkite upėtakio gabaliukus, supjaustytus mažomis lazdelėmis.
  10. Po to sudėkite avokado griežinėlius.
  11. Įdėkite keletą žalių svogūnų laiškų ir padėkite jas šalia žuvies ir avokado.
  12. Atsargiai suvyniokite į kūgį, tada sudrėkinkite lapo kraštus šaltu vandeniu, kad jie gerai priliptų.
  13. Į gautą ritinį supilkite nedidelį kiekį sojos padažo ir įpilkite papildomą šaukštą wasabi.

Suši su upėtakiu ir avokadu



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 45
  • Sunkumas: Lengva

„Temaki“ suši su upėtakiu ir avokadu.Visi ingredientai, suvynioti į "Nori" lapą. Greitas ir skanus patiekalas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ryžius nuplaukite šaltu vandeniu, kol jie bus visiškai skaidrūs. Sudėkite nuplautus ryžius į keptuvę su storu dugnu ir užpilkite stikline šalto vandens. Kai vanduo užvirs, sumažinkite šilumą, tada virkite dar 10 minučių uždengę dangčiu. Po to palikite ryžius dar 15 minučių pastovėti.
  2. Marinatas. Supilkite į dubenį 3-4 šaukštus labai šalto, bet virinto vandens, įdėkite druskos ir cukraus, viską gerai išmaišykite.
  3. Palaukite, kol ryžiai atvės (turėtų būti kambario temperatūros). Tada sumaišykite su paruoštu marinatu.
  4. Supjaustykite avokadą į 2 dalis, nulupkite ir pašalinkite sėklą.
  5. Supjaustykite juostelėmis, apšlakstykite citrinų sultimis.
  6. "Nori" lapą perpjaukite į 2 lygias dalis išilgai ilgesnės pusės.
  7. Paimkite vieną "Nori" lapo pusę, uždėkite ant jo 1 valg. šaukštą ryžių. Pamerkite pirštus į vandenį ir ryžius išlyginkite, kad galiausiai užimtų pusę lapo.
  8. Ryžius sutepkite nedideliu kiekiu wasabi padažu.
  9. Prieš dedant ingredientus, padalinkite juos į 4 lygias dalis. Tada lapo krašte įdėkite upėtakio gabaliukus, supjaustytus mažomis lazdelėmis.
  10. Po to sudėkite avokado griežinėlius.
  11. Įdėkite keletą žalių svogūnų laiškų ir padėkite jas šalia žuvies ir avokado.
  12. Atsargiai suvyniokite į kūgį, tada sudrėkinkite lapo kraštus šaltu vandeniu, kad jie gerai priliptų.
  13. Į gautą ritinį supilkite nedidelį kiekį sojos padažo ir įpilkite papildomą šaukštą wasabi.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą