Suvožtiniai su jautiena ir čederiu

Užkandžiai 281 Atnaujinta: 2020 02 02 Įkelta:
Suvožtiniai su jautiena ir čederiu
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Puikūs sekmadienio ar bet kurio kito ryto pusryčiai - suvožtiniai su jautiena ir čederio sūriu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Susmulkinkite svogūną ir česnakus. Pakaitinkite keptuvėje aliejų, berkite svogūnus ir kepkite, kol jie taps skaidrūs. Įtrupinkite mėsą ir maišydami kaitinkite, kol ji parus. Nupilkite iš keptuvės riebalų perteklių, berkite česnakus, cukrų ir paprikų prieskonius, krėskite kečupą bei garstyčias ir maišydami troškinkite 5-6 minutes. Paskaninkite druska bei pipirais. Tada sukrėskite į dubenėlį.
  2. Duonos riekes aptepkite sviestu. Keturias dėkite į keptuvę sviestu aptepta puse į apačia, ant viršaus uždėkite faršo, berkite tarkuoto sūrio ir užvožkite likusiomis riekėmis aptepta puse į viršų.
  3. Kepkite suvožtinius iš abiejų pusių, kol duona gražiai paskrus, o sūris išsilydys. Patiekite karštus.

Suvožtiniai su jautiena ir čederiu



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Puikūs sekmadienio ar bet kurio kito ryto pusryčiai - suvožtiniai su jautiena ir čederio sūriu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Susmulkinkite svogūną ir česnakus. Pakaitinkite keptuvėje aliejų, berkite svogūnus ir kepkite, kol jie taps skaidrūs. Įtrupinkite mėsą ir maišydami kaitinkite, kol ji parus. Nupilkite iš keptuvės riebalų perteklių, berkite česnakus, cukrų ir paprikų prieskonius, krėskite kečupą bei garstyčias ir maišydami troškinkite 5-6 minutes. Paskaninkite druska bei pipirais. Tada sukrėskite į dubenėlį.
  2. Duonos riekes aptepkite sviestu. Keturias dėkite į keptuvę sviestu aptepta puse į apačia, ant viršaus uždėkite faršo, berkite tarkuoto sūrio ir užvožkite likusiomis riekėmis aptepta puse į viršų.
  3. Kepkite suvožtinius iš abiejų pusių, kol duona gražiai paskrus, o sūris išsilydys. Patiekite karštus.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą