Tikros galios užkandis

Užkandžiai 238 Atnaujinta: 2020 01 13 Įkelta:
Tikros galios užkandis
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 10 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Jei manėte, kad riešutų sviesto neįmanoma padaryti skanesnio, išbandykite šią versiją. Tepkite šį sviestą ant duonos, batono ar skrebučių.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite aliejų ir moliūgų sėklas didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol aliejus išsilydys ir moliūgų sėklos tik pradės gelsti, maždaug 3 minutes.
  2. Įpilkite sezamo ir chia sėklų. Virkite, nuolat maišant, kol sezamo sėklos taps auksinės spalvos, maždaug 2 minutes.
  3. Perkelkite sėklas ir aliejų į didelį dubenį ir supilkite migdolų sviestą, klevų sirupą, druską ir Aleppo stiliaus pipirus.
  4. Stipriai išmaišykite iki vientisos masės ir leiskite atvėsti.

Tikros galios užkandis



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 10
  • Sunkumas: Lengva

Jei manėte, kad riešutų sviesto neįmanoma padaryti skanesnio, išbandykite šią versiją. Tepkite šį sviestą ant duonos, batono ar skrebučių.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite aliejų ir moliūgų sėklas didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol aliejus išsilydys ir moliūgų sėklos tik pradės gelsti, maždaug 3 minutes.
  2. Įpilkite sezamo ir chia sėklų. Virkite, nuolat maišant, kol sezamo sėklos taps auksinės spalvos, maždaug 2 minutes.
  3. Perkelkite sėklas ir aliejų į didelį dubenį ir supilkite migdolų sviestą, klevų sirupą, druską ir Aleppo stiliaus pipirus.
  4. Stipriai išmaišykite iki vientisos masės ir leiskite atvėsti.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą