Tradicinė itališka picos tešla

Pica 614 Atnaujinta: 2020 01 16 Įkelta:
Tradicinė itališka picos tešla
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 80 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Šis picos padas yra lygiai toks pat kaip Italijoje gaminamų picų. Kam važiuoti į Italiją, kai namuose galite pasigaminti šviežiausios picos!
Dėmesio, iš tiek tešlos išeina mažiausiai 4 picos! Vidutiniškai - 6 porcijos. Likusią tešlą užsišaldykite ir jos liks kitiems kartams :)

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sumaišykite miltus su druska ir mielėmis. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir vandens.
  2. Minkykite tešlą. Ji neturėtų būti per sausa, bet ne per šlapia (minkyti reikia mažiausiai 20-25 minutes). Tešla turi tapti vientisa.
  3. Įdėkite tešlą į dubenį ir uždenkite rankšluosčiu, laikykite 1 valandą šiltai.
  4. Jeigu iškepsite tik 2 picas, likusią tešlą galite užšaldyti kitam kartui.

Tradicinė itališka picos tešla



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 80
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Šis picos padas yra lygiai toks pat kaip Italijoje gaminamų picų. Kam važiuoti į Italiją, kai namuose galite pasigaminti šviežiausios picos!
Dėmesio, iš tiek tešlos išeina mažiausiai 4 picos! Vidutiniškai - 6 porcijos. Likusią tešlą užsišaldykite ir jos liks kitiems kartams :)

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sumaišykite miltus su druska ir mielėmis. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir vandens.
  2. Minkykite tešlą. Ji neturėtų būti per sausa, bet ne per šlapia (minkyti reikia mažiausiai 20-25 minutes). Tešla turi tapti vientisa.
  3. Įdėkite tešlą į dubenį ir uždenkite rankšluosčiu, laikykite 1 valandą šiltai.
  4. Jeigu iškepsite tik 2 picas, likusią tešlą galite užšaldyti kitam kartui.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą