Tradicinių čeburėkų receptas su mėsa

Mėsa 461 Atnaujinta: 2020 04 03 Įkelta:
Tradicinių čeburėkų receptas su mėsa
  • Porcijos: 7
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Šie puikaus skonio tradiciniai Čeburekai tikrai jums patiks, kadangi naudojama tešla - su kefyru. Ši tešla elastingesnė ir sugeria mažiau riebalų nei klasikinė tešla.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Tešlos kepimas.
  2. Dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį druską ir degtinę. Įpilkite 80% miltų ir pradėkite minkyti tešlą, palaipsniui įpildami miltų, kad gautumėte norimą tešlos klampumą.
  3. Apvyniokite tešlą plėvele ir palikite pailsėti 20-30 minučių. Tuo tarpu paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.Sumaišykite.
  4. Dėl patogumo tešlą ir įdarą padalinkite į 16 dalių.
  5. Kiekvieną tešlos rutulį plonai iškočiokite. Įdėkite įdarą ir paskirstykite.
  6. Šlapiu pirštu lengvai sutepkite tešlos kraštą, apvyniokite laisvą dalį ant įdaro ir suspauskite.
  7. Apipjaustykite kraštą garbanotu peiliu (nebūtina).
  8. Kepkite įkaitintame aliejuje (gruzdinimo temperatūra - 180 laipsnių) iki auksinės rudos spalvos.
  9. Iškeptus čeburekus padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.

Tradicinių čeburėkų receptas su mėsa



  • Porcijos: 7
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Šie puikaus skonio tradiciniai Čeburekai tikrai jums patiks, kadangi naudojama tešla - su kefyru. Ši tešla elastingesnė ir sugeria mažiau riebalų nei klasikinė tešla.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Tešlos kepimas.
  2. Dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį druską ir degtinę. Įpilkite 80% miltų ir pradėkite minkyti tešlą, palaipsniui įpildami miltų, kad gautumėte norimą tešlos klampumą.
  3. Apvyniokite tešlą plėvele ir palikite pailsėti 20-30 minučių. Tuo tarpu paruoškite įdarą. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.Sumaišykite.
  4. Dėl patogumo tešlą ir įdarą padalinkite į 16 dalių.
  5. Kiekvieną tešlos rutulį plonai iškočiokite. Įdėkite įdarą ir paskirstykite.
  6. Šlapiu pirštu lengvai sutepkite tešlos kraštą, apvyniokite laisvą dalį ant įdaro ir suspauskite.
  7. Apipjaustykite kraštą garbanotu peiliu (nebūtina).
  8. Kepkite įkaitintame aliejuje (gruzdinimo temperatūra - 180 laipsnių) iki auksinės rudos spalvos.
  9. Iškeptus čeburekus padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą