Tradicinių Prancūziškų Kanelių receptas

Desertai 891 Atnaujinta: 2020 01 21 Įkelta:
Tradicinių Prancūziškų Kanelių receptas
  • Porcijos: 18
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Kanelės yra klasikinis prancūziškas pyragaitis, gaminamas iš kiaušinių, pieno, miltų, sviesto ir cukraus. Šis desertas, tai pikantiškas skonis su traškia karamelizuota plutele. Pasigaminkite namie ir nudžiuginkite VISUS!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Puode kaitinkite pieną ir sviestą kartu, ant vidutiniškai silpnos ugnies, kol sviestas visiškai ištirps.
  2. Į mikserį suberkite cukrų, miltus, kiaušinio trynį, romą ir druską. Maišykite lėčiausiu rėžimu ir į lėtai įpilkite ką tik pašildytą pieną su sviestu. Maišykite maždaug vieną minutę arba kol susidarys vientisa masė. Turėtų gautis labai skysta tešla.
  3. Į Kanelių formeles įdėkite šiek tiek kambario temperatūros sviesto ir jį ištepkite formelių viduje (sviesto negailėkite).
  4. Jei turite dideles kanelių formeles į kiekvieną formelę įpilkite 70 g tešlos. Jeigu turite mažas - po 20 g. Formeles užpildykite ne pilnai, o keturis penktadalius.
  5. Mažas kaneles kepkite orkaitėje 34 min. 190 ° C temperatūroje. Dideles kaneles kepkite 59 min. 190 ° C temperatūroje.
  6. Kol formelės vis dar karštos, paimkite kiekvieną rankšluosčiu ir kuo greičiau iškratykite ant padėkliuko, nes atvėsus Kanelėms bus sunku išimti iš formos.

Tradicinių Prancūziškų Kanelių receptas



  • Porcijos: 18
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Kanelės yra klasikinis prancūziškas pyragaitis, gaminamas iš kiaušinių, pieno, miltų, sviesto ir cukraus. Šis desertas, tai pikantiškas skonis su traškia karamelizuota plutele. Pasigaminkite namie ir nudžiuginkite VISUS!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Puode kaitinkite pieną ir sviestą kartu, ant vidutiniškai silpnos ugnies, kol sviestas visiškai ištirps.
  2. Į mikserį suberkite cukrų, miltus, kiaušinio trynį, romą ir druską. Maišykite lėčiausiu rėžimu ir į lėtai įpilkite ką tik pašildytą pieną su sviestu. Maišykite maždaug vieną minutę arba kol susidarys vientisa masė. Turėtų gautis labai skysta tešla.
  3. Į Kanelių formeles įdėkite šiek tiek kambario temperatūros sviesto ir jį ištepkite formelių viduje (sviesto negailėkite).
  4. Jei turite dideles kanelių formeles į kiekvieną formelę įpilkite 70 g tešlos. Jeigu turite mažas - po 20 g. Formeles užpildykite ne pilnai, o keturis penktadalius.
  5. Mažas kaneles kepkite orkaitėje 34 min. 190 ° C temperatūroje. Dideles kaneles kepkite 59 min. 190 ° C temperatūroje.
  6. Kol formelės vis dar karštos, paimkite kiekvieną rankšluosčiu ir kuo greičiau iškratykite ant padėkliuko, nes atvėsus Kanelėms bus sunku išimti iš formos.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą