Traškūs avižiniai sausainiai

Desertai 542 Atnaujinta: 2020 02 03 Įkelta:
Traškūs avižiniai sausainiai
  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Be galo skanus avižinių sausainių receptas. Ypač paprastas, greitai paruošiama. Tiesiog smaližių vakarienė!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sumaišykite avižinius dribsnius su miltais, saulėgrąžomis, cukrum, druska ir kepimo milteliais.
  2. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir medų, įmaišykite šaukšte verdančio vandens ištirpintą sodą. Kai skystis stipriai suputos, nukaiskite ir iškart sumaišykite su sausais produktais.
  3. Formuokite graikinio riešuto dydžio kamuoliukus, sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos per 3 cm vieną nuo kito. Kepkite iki 180 laipsnių temp. įkaitintoje orkaitėje 12-14 minučių, kol gražiai parus. Patiekite su pienu.

Traškūs avižiniai sausainiai



  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Be galo skanus avižinių sausainių receptas. Ypač paprastas, greitai paruošiama. Tiesiog smaližių vakarienė!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sumaišykite avižinius dribsnius su miltais, saulėgrąžomis, cukrum, druska ir kepimo milteliais.
  2. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir medų, įmaišykite šaukšte verdančio vandens ištirpintą sodą. Kai skystis stipriai suputos, nukaiskite ir iškart sumaišykite su sausais produktais.
  3. Formuokite graikinio riešuto dydžio kamuoliukus, sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos per 3 cm vieną nuo kito. Kepkite iki 180 laipsnių temp. įkaitintoje orkaitėje 12-14 minučių, kol gražiai parus. Patiekite su pienu.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą