Trintos žirnių sriubos receptas

Sriuba 471 Atnaujinta: 2020 01 22 Įkelta:
Trintos žirnių sriubos receptas
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Ši trinta žirnių sriuba turi ypatingą skonį dėka šviežių žaliųjų žirnelių, o pridedami žirnių ūgliai suteikia patiekalui gyvumo ir lengvumo. Pasigaminkite, tikrai nenusivilsite!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Paimkite puodą sriubai, jame įkaitinkite 5 šaukštus alyvuogių aliejaus. Sudėkite susmulkintus česnakus, supjaustytą salierą ir smulkiai supjaustytus svogūnėlius. Pakepkite 4-5 minutes, maišydami, kol suminkštės.
  2. Sudėkite susmulkintus porus, įdėkite druskos ir pipirų. Maišant turėtų išsiskirti iš daržovių sultys.
  3. Supilkite žirnius, užpilkite sultiniu ir užvirkite. Troškinkite apie 5 minutes. Sudėkite susmulkintus žirnių daigus (ūglius) ir virkite dar minutę.
  4. Supilkite pusę sriubos į trintuvą, suberkite baziliką ir suplakite, kol gausis tiršta sriuba. Viską supilkite atgal į puodą ir išmaišykite. Įdėkite druskos ir pipirų. Paragaukite.
  5. Patiekite papuošdami kiekvieną porciją žirnių daigais (ūgliais) ir užpildami ant jų šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Trintos žirnių sriubos receptas



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Ši trinta žirnių sriuba turi ypatingą skonį dėka šviežių žaliųjų žirnelių, o pridedami žirnių ūgliai suteikia patiekalui gyvumo ir lengvumo. Pasigaminkite, tikrai nenusivilsite!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Paimkite puodą sriubai, jame įkaitinkite 5 šaukštus alyvuogių aliejaus. Sudėkite susmulkintus česnakus, supjaustytą salierą ir smulkiai supjaustytus svogūnėlius. Pakepkite 4-5 minutes, maišydami, kol suminkštės.
  2. Sudėkite susmulkintus porus, įdėkite druskos ir pipirų. Maišant turėtų išsiskirti iš daržovių sultys.
  3. Supilkite žirnius, užpilkite sultiniu ir užvirkite. Troškinkite apie 5 minutes. Sudėkite susmulkintus žirnių daigus (ūglius) ir virkite dar minutę.
  4. Supilkite pusę sriubos į trintuvą, suberkite baziliką ir suplakite, kol gausis tiršta sriuba. Viską supilkite atgal į puodą ir išmaišykite. Įdėkite druskos ir pipirų. Paragaukite.
  5. Patiekite papuošdami kiekvieną porciją žirnių daigais (ūgliais) ir užpildami ant jų šiek tiek alyvuogių aliejaus.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą