Trispalvis tortas Vasario 16-osios proga

Tortai 1039 Atnaujinta: 2020 02 17 Įkelta:
Trispalvis tortas Vasario 16-osios proga
  • Porcijos: 15
  • Paruošimo laikas: 50 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Vasario 16-oji - Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Ši data labai svarbi Lietuvai ir Lietuvos tautai! Ta proga pagaminkite sau ir savo artimiesiems puikaus skonio 'Trispalvį' tortą! Labai paprastas ir nesudėtingas receptas.
Recepto autorius: Samčio užrašai

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės. Supilame aliejų, suberiame kepimo miltelius ir miltus bei suplakame iki vientisos masės.
  2. Gautą tešlą padalome į tris dalis ir į kiekvieną pilame maistinių dažų. Gerai išmaišome. Kiekvieną spalvotą tešlą pilame į 26 cm skersmens torto formą ir kepame 190 °C temperatūroje apie 15 min., kol iškeps. Lakštus paliekame atvėsti.
  3. Kremui grietinėlę sumaišome su maskarponės sūriu bei cukrumi ir suplakame iki standžios masės.
  4. Sirupui sumaišome citrinos sultis su cukrumi ir vandeniu.
  5. Į kepimo formą dedame raudoną biskvito lakštą ir sulaistome trečdaliu sirupo. Sudedame ¼ kremo ir tolygiai paskirstome. Uždedame žalią biskvito lakštą, sulaistome sirupu ir užtepame kremo. Ant viršaus uždedame geltoną biskvito lakštą, sulaistome likusiu sirupu, tolygiai aptepame kremu viršų ir šonus.
  6. Tortą laikome šaldytuve per naktį, kol gerai sustings.
  7. Apliekite tortą lydytu šokoladu ir užberkite kokosų drožlių.

Trispalvis tortas Vasario 16-osios proga



  • Porcijos: 15
  • Paruošimo laikas: 50
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Vasario 16-oji - Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Ši data labai svarbi Lietuvai ir Lietuvos tautai! Ta proga pagaminkite sau ir savo artimiesiems puikaus skonio 'Trispalvį' tortą! Labai paprastas ir nesudėtingas receptas.
Recepto autorius: Samčio užrašai

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės. Supilame aliejų, suberiame kepimo miltelius ir miltus bei suplakame iki vientisos masės.
  2. Gautą tešlą padalome į tris dalis ir į kiekvieną pilame maistinių dažų. Gerai išmaišome. Kiekvieną spalvotą tešlą pilame į 26 cm skersmens torto formą ir kepame 190 °C temperatūroje apie 15 min., kol iškeps. Lakštus paliekame atvėsti.
  3. Kremui grietinėlę sumaišome su maskarponės sūriu bei cukrumi ir suplakame iki standžios masės.
  4. Sirupui sumaišome citrinos sultis su cukrumi ir vandeniu.
  5. Į kepimo formą dedame raudoną biskvito lakštą ir sulaistome trečdaliu sirupo. Sudedame ¼ kremo ir tolygiai paskirstome. Uždedame žalią biskvito lakštą, sulaistome sirupu ir užtepame kremo. Ant viršaus uždedame geltoną biskvito lakštą, sulaistome likusiu sirupu, tolygiai aptepame kremu viršų ir šonus.
  6. Tortą laikome šaldytuve per naktį, kol gerai sustings.
  7. Apliekite tortą lydytu šokoladu ir užberkite kokosų drožlių.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą