Uogų (serbentų ir aviečių) kompotas

Gėrimai 247 Atnaujinta: 2020 01 20 Įkelta:
Uogų (serbentų ir aviečių) kompotas
  • Porcijos: 10
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tikra atgaiva karštą vasaros dieną - šaltas kompotas arba kitaip, gėrimas iš juodųjų serbentų ir aviečių.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į puodą supilkite šaldytas ar šviežias uogas. Tada įpilkite švarų šaltą vandenį ir užvirkite.
  2. Užvirus, sumažinkite ugnį, į kompotą įpilkite citrinos sulčių ir cukraus. Virkite 15-20 minučių.
  3. Nuimkite puodą nuo viryklės, padėkite ant medinės lentos, įdėkite nuplautas čiobrelių šakas ir uždenkite. Taip palikite 2 valandoms. Kai visiškai atvės įdėkite į šaldytuvą. Patiekite atšaldytą.

Uogų (serbentų ir aviečių) kompotas



  • Porcijos: 10
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Tikra atgaiva karštą vasaros dieną - šaltas kompotas arba kitaip, gėrimas iš juodųjų serbentų ir aviečių.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į puodą supilkite šaldytas ar šviežias uogas. Tada įpilkite švarų šaltą vandenį ir užvirkite.
  2. Užvirus, sumažinkite ugnį, į kompotą įpilkite citrinos sulčių ir cukraus. Virkite 15-20 minučių.
  3. Nuimkite puodą nuo viryklės, padėkite ant medinės lentos, įdėkite nuplautas čiobrelių šakas ir uždenkite. Taip palikite 2 valandoms. Kai visiškai atvės įdėkite į šaldytuvą. Patiekite atšaldytą.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą