Vaflių ritinėlių receptas su kondensuotu pienu

Iš miltų 303 Atnaujinta: 2020 02 23 Įkelta:
Vaflių ritinėlių receptas su kondensuotu pienu
  • Porcijos: 14 žm.
  • Paruošimo laikas: 40 min
  • Sunkumas: Lengva
  • Įvertinkite:
Spausdinti

Šis vaflių receptas kilęs iš Sovietinės vaikystės. Tai originalus ir nepakeistas vaflinių ritinėlių receptas. Todėl pasigaminę šį patiekalą, jūs tikrai laikinai nusikelsite į praeitį.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite tirpintą sviestą, išmaišykite iki vientisos masės. Įpilkite miltų ir vanilino, sumaišykite, tešla turėtų gautis tirštos grietinės konsistencijos.
  2. Ant gerai įkaitintos vaflinės paskleiskite 1 šaukštą tešlos.
  3. Uždarykite, stipriai spausdami vaflinę. Kepkite keletą minučių, kol paruduos. Norėdami greitai ir gerai suvynioti iškeptą tešlą į ritinį, tiesiog švelniai peiliu paimkite už vaflio krašto ir kol jis dar karštas greitai suvyniokite.
  4. Toliau pateikiame kremo/įdaro receptą: virintas kondensuotas pienas ir sviestas 1:1. Sumaišykite iki tirštos masės, primenančios grietinėlę. Vaflius užpildykite kremu iš abiejų pusių. Atvėsinkite ir patiekite.

Vaflių ritinėlių receptas su kondensuotu pienu



  • Porcijos: 14 žm.
  • Paruošimo laikas: 40
  • Sunkumas: Lengva

Šis vaflių receptas kilęs iš Sovietinės vaikystės. Tai originalus ir nepakeistas vaflinių ritinėlių receptas. Todėl pasigaminę šį patiekalą, jūs tikrai laikinai nusikelsite į praeitį.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite tirpintą sviestą, išmaišykite iki vientisos masės. Įpilkite miltų ir vanilino, sumaišykite, tešla turėtų gautis tirštos grietinės konsistencijos.
  2. Ant gerai įkaitintos vaflinės paskleiskite 1 šaukštą tešlos.
  3. Uždarykite, stipriai spausdami vaflinę. Kepkite keletą minučių, kol paruduos. Norėdami greitai ir gerai suvynioti iškeptą tešlą į ritinį, tiesiog švelniai peiliu paimkite už vaflio krašto ir kol jis dar karštas greitai suvyniokite.
  4. Toliau pateikiame kremo/įdaro receptą: virintas kondensuotas pienas ir sviestas 1:1. Sumaišykite iki tirštos masės, primenančios grietinėlę. Vaflius užpildykite kremu iš abiejų pusių. Atvėsinkite ir patiekite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą

Naujienos

Įveskite savo el. paštą, kad gautumėte naujausius receptus.