Velykinis pyragas - Šokoladinė BOBA

Pyragai 474 Atnaujinta: 2020 01 25 Įkelta:
Velykinis pyragas - Šokoladinė BOBA
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Tobulas pyragas ant Velykų stalo - BOBA (Šokoladinis pyragas). Skanus, saldus ir tirpstantis burnoje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje su cukrumi ir dviem šaukštais miltų. Palikite 15 minučių, kad mielės išbrinktų.
  2. Sviestą ištirpinkite ir užminkykite tešlą iš visų išvardintų produktų (išskyrus šokoladą ir miltus šokoladiniam sluoksniui ir produktus formai).
  3. Padalinkite tešlą į dvi dalis - didesnę ir mažesnę. Šokoladą ištirpinkite ir padėkite į šoną, kad šiek tiek atvėstų.
  4. Šiltą supilkite į didesnę dalį tešlos, įberkite miltų. Išminkykite. Suformuokite du rutulius ir palikite kol pakils.
  5. Kai tešlos tūris padvigubės, perminkykite ir dar kartą palikite pakilti apie 30-40 minučių.
  6. Iškočiokite vienodo storio stačiakampius, uždėkite vieną ant kito ir suvyniokite.
  7. Formą gausiai patepkite sviestu, pabarstykite ruduoju cukrumi ir migdolų plokštelėmis.
  8. Suvyniotą tešlą sudėkite į formą ir vėl palikite šiek tiek pakilti. Tai truks apie 45 minutes.
  9. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Patikrinkite medinių dantų krapštuku.
  10. Kai pyragas iškeps, paikite atvėsti apie 7 minutes. Po to išimkite iš formos ir pilnai atvėsinkite.

Velykinis pyragas - Šokoladinė BOBA



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Tobulas pyragas ant Velykų stalo - BOBA (Šokoladinis pyragas). Skanus, saldus ir tirpstantis burnoje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje su cukrumi ir dviem šaukštais miltų. Palikite 15 minučių, kad mielės išbrinktų.
  2. Sviestą ištirpinkite ir užminkykite tešlą iš visų išvardintų produktų (išskyrus šokoladą ir miltus šokoladiniam sluoksniui ir produktus formai).
  3. Padalinkite tešlą į dvi dalis - didesnę ir mažesnę. Šokoladą ištirpinkite ir padėkite į šoną, kad šiek tiek atvėstų.
  4. Šiltą supilkite į didesnę dalį tešlos, įberkite miltų. Išminkykite. Suformuokite du rutulius ir palikite kol pakils.
  5. Kai tešlos tūris padvigubės, perminkykite ir dar kartą palikite pakilti apie 30-40 minučių.
  6. Iškočiokite vienodo storio stačiakampius, uždėkite vieną ant kito ir suvyniokite.
  7. Formą gausiai patepkite sviestu, pabarstykite ruduoju cukrumi ir migdolų plokštelėmis.
  8. Suvyniotą tešlą sudėkite į formą ir vėl palikite šiek tiek pakilti. Tai truks apie 45 minutes.
  9. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Patikrinkite medinių dantų krapštuku.
  10. Kai pyragas iškeps, paikite atvėsti apie 7 minutes. Po to išimkite iš formos ir pilnai atvėsinkite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą