Veršienos ir grybų pyragas

Grybai 389 Atnaujinta: 2020 02 16 Įkelta:
Veršienos ir grybų pyragas
  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 100 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šis patiekalas pateikiamas atvėsintas kaip užkandis, nors puikiai tinka ir pašildytas. Puikiai tiks vakarienei ar pietums!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Smulkiai supjaustykite žalumynus. Kiaušinius išplakite su grietine, suberkite maltą mėsą, druską ir žoleles. Sumaišykite ir padėkite į šaldytuvą.
  2. Įdėkite grybus į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite 10 minučių. Išimkite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Kepkite aliejuje su smulkiai supjaustytais svogūnais ir česnakais 4-5 minutes. Atvėsinkite.
  3. Formą padenkite folija. Dėkite pirmąjį sluoksnį - veršieną.
  4. Viršuje - pusę turimų grybų.
  5. Tada vėl veršieną, grybus ir vėl veršieną. Formą uždenkite sviestiniu popieriumi, o tada folija. Esamą formą įdėkite į didesnę formą ir ją užpildykite vandeniu iki pusės.
  6. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių, 30 minučių, tada nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių. Po to išjunkite orkaitę ir palikite pastovėti dar 15 minučių. Patiekite atšaldytą.

Veršienos ir grybų pyragas



  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 100
  • Sunkumas: Lengva

Šis patiekalas pateikiamas atvėsintas kaip užkandis, nors puikiai tinka ir pašildytas. Puikiai tiks vakarienei ar pietums!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Smulkiai supjaustykite žalumynus. Kiaušinius išplakite su grietine, suberkite maltą mėsą, druską ir žoleles. Sumaišykite ir padėkite į šaldytuvą.
  2. Įdėkite grybus į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite 10 minučių. Išimkite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Kepkite aliejuje su smulkiai supjaustytais svogūnais ir česnakais 4-5 minutes. Atvėsinkite.
  3. Formą padenkite folija. Dėkite pirmąjį sluoksnį - veršieną.
  4. Viršuje - pusę turimų grybų.
  5. Tada vėl veršieną, grybus ir vėl veršieną. Formą uždenkite sviestiniu popieriumi, o tada folija. Esamą formą įdėkite į didesnę formą ir ją užpildykite vandeniu iki pusės.
  6. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių, 30 minučių, tada nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių. Po to išjunkite orkaitę ir palikite pastovėti dar 15 minučių. Patiekite atšaldytą.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą