Virti varškėtukai

Iš miltų 115 Atnaujinta: 2020 09 09 Įkelta:
Virti varškėtukai
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Virtų varškėtukų receptas, visai kaip vaikystėje!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Varškę ištriname su cukrumi, druska, kiaušinių. Suberiame miltus ir suminkome tešlą. Tešla bus gana lipni. Miltuotomis rankomis padalijame ją ė 4 dalis, iš kiekvienos dalies suformuojame pailgus nestorus volelius, supjaustome juos gabalėliais.
  2. Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame varškėtukus, kai jie iškyla paverdame dar maždaug 3 - 4 minutes. Prieš tiekdami gerai nuvarviname vandenį.
  3. Tiekiame su sviesto ir grietinės padažu, vos pabarstę cukrumi.

Virti varškėtukai



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Virtų varškėtukų receptas, visai kaip vaikystėje!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Varškę ištriname su cukrumi, druska, kiaušinių. Suberiame miltus ir suminkome tešlą. Tešla bus gana lipni. Miltuotomis rankomis padalijame ją ė 4 dalis, iš kiekvienos dalies suformuojame pailgus nestorus volelius, supjaustome juos gabalėliais.
  2. Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame varškėtukus, kai jie iškyla paverdame dar maždaug 3 - 4 minutes. Prieš tiekdami gerai nuvarviname vandenį.
  3. Tiekiame su sviesto ir grietinės padažu, vos pabarstę cukrumi.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą