Vištienos kepenėlių paštetas

Mėsa 132 Atnaujinta: 2020 11 08 Įkelta:
Vištienos kepenėlių paštetas
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tobulai pagamintas vištienos kepenėlių paštetas, kuris puikiai tiks pusryčiams su šviesia ar tamsia duona.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Supjaustykite svogūną kubeliais, morką sutarkuokite tarkos pagalba.
  2. Kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol suminkštės. Supjaustykite kepenėles ir kepkite, kol suminkštės, pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Atvėsinkite.
  4. Sumalkite atvėsusias kepenėles iki vientisos masės. Sumaišykite jas su sviestu dubenėlyje. Perdėkite į gražų indelį su dangteliu.
  5. Padėkite į šaldytuvą, bent valandai.

Vištienos kepenėlių paštetas



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Tobulai pagamintas vištienos kepenėlių paštetas, kuris puikiai tiks pusryčiams su šviesia ar tamsia duona.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Supjaustykite svogūną kubeliais, morką sutarkuokite tarkos pagalba.
  2. Kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol suminkštės. Supjaustykite kepenėles ir kepkite, kol suminkštės, pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Atvėsinkite.
  4. Sumalkite atvėsusias kepenėles iki vientisos masės. Sumaišykite jas su sviestu dubenėlyje. Perdėkite į gražų indelį su dangteliu.
  5. Padėkite į šaldytuvą, bent valandai.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą