Vištienos krūtinėlės kukuliai kreminiame padaže

Mėsa 44 Atnaujinta: 2020 11 08 Įkelta:
Vištienos krūtinėlės kukuliai kreminiame padaže
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Vištienos arba kalakutienos kukulius patiekite su mėgstamu garnyru! Puikiai tinka su bulvių koše, turkiškais ryžiais, makaronais.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Jei malta mėsa paruošta, į ją įmaišykite susmulkintą svogūną ir cukiniją, jei turite filė tada viską sumalkite.
  2. Į faršą įmaišykite kiaušinį, 3 šaukštus miltų, druską, pipirus, česnaką ir gerai išmaišykite.
  3. Suformuokite mažus kamuoliukus. Kiekvieną panardinkite į ryžių miltus ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol pagels.
  4. Supilkite keptus mėsos kukulius su grietinėle ir 150-200 g karšto vandens, padažas turėtų visiškai padengti mėsos kukulius.
  5. 1 valgomąjį šaukštą ryžių miltų ištirpinkite 2 šaukštuose vandens ir supilkite į padažą. Pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos.
  6. Troškinkite uždengtą 10 minučių.

Vištienos krūtinėlės kukuliai kreminiame padaže



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25
  • Sunkumas: Lengva

Vištienos arba kalakutienos kukulius patiekite su mėgstamu garnyru! Puikiai tinka su bulvių koše, turkiškais ryžiais, makaronais.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Jei malta mėsa paruošta, į ją įmaišykite susmulkintą svogūną ir cukiniją, jei turite filė tada viską sumalkite.
  2. Į faršą įmaišykite kiaušinį, 3 šaukštus miltų, druską, pipirus, česnaką ir gerai išmaišykite.
  3. Suformuokite mažus kamuoliukus. Kiekvieną panardinkite į ryžių miltus ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol pagels.
  4. Supilkite keptus mėsos kukulius su grietinėle ir 150-200 g karšto vandens, padažas turėtų visiškai padengti mėsos kukulius.
  5. 1 valgomąjį šaukštą ryžių miltų ištirpinkite 2 šaukštuose vandens ir supilkite į padažą. Pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos.
  6. Troškinkite uždengtą 10 minučių.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą