Vištienos sparneliai apelsinų marinate

Mėsa 420 Atnaujinta: 2020 01 13 Įkelta:
Vištienos sparneliai apelsinų marinate
  • Porcijos: 5 žm.
  • Paruošimo laikas: 90 min
  • Sunkumas: Lengva
  • Įvertinkite:
Spausdinti

Skanūs vištienos sparneliai apelsinų marinate. Puikus patiekalas, kurį galite ruošti vasarą gamtoje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuplaukite ir nusausinkite sparnelius servetėlėmis. Įdėkite vištieną į gilų dubenį. Supjaustykite raudonąjį svogūną į plonus žiedus, sukratykite į tą patį puodą. Nulupkite žievelę nuo apelsino, įdėkite šiek tiek sutrintų žievelių. Česnaką sutarkuokite arba sutrinkite, o gautą košę uždėkite ant sparnelių.
  2. Išspauskite ir apelsinų sultis. Įpilkite 3 šaukštus sojos padažo ir aliejaus. Gerai išmaišykite mišinį, uždenkite sparnelius šiuo marinatu.
  3. Sparnus palikite marinuotis 30–60 minučių. Kad marinatas geriau įsigertų į vištienos sparnelius, patariame juos prispausti lėkšte arba kažkokiu sunkiu daiktu.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. Sutepkite kepimo skardą aliejumi arba padėkite kepimo popieriaus lakštą ant kepimo formos - tai padės apsaugoti sparnelius nuo prilipimo.
  5. Kepkite sparnelius apie 15 - 20 minučių.
  6. Prieš patiekdami, užpilkite 2-3 šaukštus citrinų sulčių ir patrinkite citrinos žievelės.

Vištienos sparneliai apelsinų marinate



  • Porcijos: 5 žm.
  • Paruošimo laikas: 90
  • Sunkumas: Lengva

Skanūs vištienos sparneliai apelsinų marinate. Puikus patiekalas, kurį galite ruošti vasarą gamtoje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuplaukite ir nusausinkite sparnelius servetėlėmis. Įdėkite vištieną į gilų dubenį. Supjaustykite raudonąjį svogūną į plonus žiedus, sukratykite į tą patį puodą. Nulupkite žievelę nuo apelsino, įdėkite šiek tiek sutrintų žievelių. Česnaką sutarkuokite arba sutrinkite, o gautą košę uždėkite ant sparnelių.
  2. Išspauskite ir apelsinų sultis. Įpilkite 3 šaukštus sojos padažo ir aliejaus. Gerai išmaišykite mišinį, uždenkite sparnelius šiuo marinatu.
  3. Sparnus palikite marinuotis 30–60 minučių. Kad marinatas geriau įsigertų į vištienos sparnelius, patariame juos prispausti lėkšte arba kažkokiu sunkiu daiktu.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. Sutepkite kepimo skardą aliejumi arba padėkite kepimo popieriaus lakštą ant kepimo formos - tai padės apsaugoti sparnelius nuo prilipimo.
  5. Kepkite sparnelius apie 15 - 20 minučių.
  6. Prieš patiekdami, užpilkite 2-3 šaukštus citrinų sulčių ir patrinkite citrinos žievelės.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą

Naujienos

Įveskite savo el. paštą, kad gautumėte naujausius receptus.