Ypatingai skanios mielinės bandelės su riešutais

Iš miltų 69 Atnaujinta: 2020 03 21 Įkelta:
Ypatingai skanios mielinės bandelės su riešutais
  • Porcijos: 6 žm.
  • Paruošimo laikas: 200 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
  • Įvertinkite:
Spausdinti

Pagal mūsų svetainėje pateiktą mielinių bandelių su riešutais receptą, jūs pasigaminsite nepaprasto skonio ir minkštumo bandeles. Išbandykite!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Tešlos paruošimas. Ištirpinkite mieles šiltame piene. Įdėkite 1 šaukštelį cukraus. Įpilkite 2 šaukštelius miltų ir išmaišykite.
  2. Palikite 15-20 minučių.
  3. Įpilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą, visą likusį cukrų ir kiaušinius. Sumaišykite. Įpilkite 3/4 miltų ir pradėkite minkyti tešlą. Minkykite tešlą 8-10 minučių.
  4. Uždenkite ir palikite pakilti 1-2 valandas. Per tą laiką tešlos turėtų padvigubėti.
  5. Kol tešla kyla, ruošiame įdarą. Nulupkite obuolį, pašalinkite sėklas ir supjaustykite mažais kubeliais.
  6. Įpilkite kapotų riešutų ir kitų ingredientų, išskyrus aliejų.
  7. Sumaišykite. Paimkite gabalą tešlos ir iškočiokite į stačiakampį. Sutepkite minkštu sviestu.
  8. Tolygiai paskirstykite įdarą.
  9. Susukite tešlą su įdaru į ritinį.
  10. Supjaustykite ją į lygias dalis (po 3-4 cm). Bandeles sudėkite į formą arba ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.
  11. Palikite pakilti 40-50 minučių. Sutepkite išplaktu kiaušiniu ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių. Kepkite iki aukso rudos spalvos, apie 20 minučių.
  12. Patiekite šiltas arba visiškai atvėsintas.

Ypatingai skanios mielinės bandelės su riešutais



  • Porcijos: 6 žm.
  • Paruošimo laikas: 200
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Pagal mūsų svetainėje pateiktą mielinių bandelių su riešutais receptą, jūs pasigaminsite nepaprasto skonio ir minkštumo bandeles. Išbandykite!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Tešlos paruošimas. Ištirpinkite mieles šiltame piene. Įdėkite 1 šaukštelį cukraus. Įpilkite 2 šaukštelius miltų ir išmaišykite.
  2. Palikite 15-20 minučių.
  3. Įpilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą, visą likusį cukrų ir kiaušinius. Sumaišykite. Įpilkite 3/4 miltų ir pradėkite minkyti tešlą. Minkykite tešlą 8-10 minučių.
  4. Uždenkite ir palikite pakilti 1-2 valandas. Per tą laiką tešlos turėtų padvigubėti.
  5. Kol tešla kyla, ruošiame įdarą. Nulupkite obuolį, pašalinkite sėklas ir supjaustykite mažais kubeliais.
  6. Įpilkite kapotų riešutų ir kitų ingredientų, išskyrus aliejų.
  7. Sumaišykite. Paimkite gabalą tešlos ir iškočiokite į stačiakampį. Sutepkite minkštu sviestu.
  8. Tolygiai paskirstykite įdarą.
  9. Susukite tešlą su įdaru į ritinį.
  10. Supjaustykite ją į lygias dalis (po 3-4 cm). Bandeles sudėkite į formą arba ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.
  11. Palikite pakilti 40-50 minučių. Sutepkite išplaktu kiaušiniu ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių. Kepkite iki aukso rudos spalvos, apie 20 minučių.
  12. Patiekite šiltas arba visiškai atvėsintas.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą

Naujienos

Įveskite savo el. paštą, kad gautumėte naujausius receptus.