Žaliųjų žirnelių padažas

Padažai 306 Atnaujinta: 2020 02 01 Įkelta:
Žaliųjų žirnelių padažas
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 10 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Labai lengvas, bet nepaprastai skanus konservuotų žirnelių padažas, kuris tiks prie žuvies ir įvairios mėsos patiekalų.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į indą ar dubenėlį supilkite be skysčio konservuotus žirnelius, įpilkite grietinėlės ir pagal skonį įdėkite druskos bei pipirų.
  2. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu. Turi gautis pakankamai tiršta tyrė. Svarbu nepadauginkite grietinėlės.

Žaliųjų žirnelių padažas



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 10
  • Sunkumas: Lengva

Labai lengvas, bet nepaprastai skanus konservuotų žirnelių padažas, kuris tiks prie žuvies ir įvairios mėsos patiekalų.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į indą ar dubenėlį supilkite be skysčio konservuotus žirnelius, įpilkite grietinėlės ir pagal skonį įdėkite druskos bei pipirų.
  2. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu. Turi gautis pakankamai tiršta tyrė. Svarbu nepadauginkite grietinėlės.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą