Žirnių ir morkų sriuba su šonine

Sriuba 214 Atnaujinta: 2020 09 09 Įkelta:
Žirnių ir morkų sriuba su šonine
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 55 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Lengva ir greita pagaminama sriuba su žirniais, morkomis ir šonine.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Žirnius perplauname ir sudedame į verdantį sultinį. Verdame apie 40 minučių arba kol žirniai visiškai suvirs.
  2. Kol žirniai verda keptuvėje kepiname kubeliais supjaustytą šoninę. Jeigu šoninė liesesnė, įdedame šaukštą sviesto, tuomet sudedame smulkiai supjaustytą svogūną. Kepame kelias minutes, kad svogūnas gražiai parustų.
  3. Morkas supjaustome nedideliais kubeliais.
  4. Į puodą su bebaigiančiais išvirti žirniais sudedame morkas ir kepintą šoninę su svogūnais. Paverdame dar keliolika minučių arba kol morkos bus išvirusios. Jeigu reikia pasūdome, įberiame šviežiai maltų pipirų.
  5. Tiekiame su petražolėmis.

Žirnių ir morkų sriuba su šonine



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 55
  • Sunkumas: Lengva

Lengva ir greita pagaminama sriuba su žirniais, morkomis ir šonine.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Žirnius perplauname ir sudedame į verdantį sultinį. Verdame apie 40 minučių arba kol žirniai visiškai suvirs.
  2. Kol žirniai verda keptuvėje kepiname kubeliais supjaustytą šoninę. Jeigu šoninė liesesnė, įdedame šaukštą sviesto, tuomet sudedame smulkiai supjaustytą svogūną. Kepame kelias minutes, kad svogūnas gražiai parustų.
  3. Morkas supjaustome nedideliais kubeliais.
  4. Į puodą su bebaigiančiais išvirti žirniais sudedame morkas ir kepintą šoninę su svogūnais. Paverdame dar keliolika minučių arba kol morkos bus išvirusios. Jeigu reikia pasūdome, įberiame šviežiai maltų pipirų.
  5. Tiekiame su petražolėmis.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą