Žuvis su rozmarinais ir citrina

Žuvis 450 Atnaujinta: 2020 01 15 Įkelta:
Žuvis su rozmarinais ir citrina
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 35 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Kvapnus ir skanus receptas - žuvis su rozmarinais ir citrina. Nustebinsite kiekvieną, kuris paragaus šio upėtakio arba lašišos.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Pašalinkite visus lapus nuo rozmarino šakų, dėkite į trintuvę. Išspauskite pusę citrinos, bei patarkuokite citrinos žievės ant smulkios tarkos. Įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įdėkite druskos ir pipirų. Mišinį gerai įtrinkite.
  2. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalais, marinatą sutrinkite virš žuvies. Palikite 10-15 minučių.
  3. Žuvį galima kepti ant grotelių, orkaitėje (220 laipsnių) arba keptuvėje.
  4. Kepimas neturi būti ilgas (daugiausiai 10-15 min).
  5. Patiekite su padažu arba be jo.

Žuvis su rozmarinais ir citrina



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 35
  • Sunkumas: Lengva

Kvapnus ir skanus receptas - žuvis su rozmarinais ir citrina. Nustebinsite kiekvieną, kuris paragaus šio upėtakio arba lašišos.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Pašalinkite visus lapus nuo rozmarino šakų, dėkite į trintuvę. Išspauskite pusę citrinos, bei patarkuokite citrinos žievės ant smulkios tarkos. Įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įdėkite druskos ir pipirų. Mišinį gerai įtrinkite.
  2. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalais, marinatą sutrinkite virš žuvies. Palikite 10-15 minučių.
  3. Žuvį galima kepti ant grotelių, orkaitėje (220 laipsnių) arba keptuvėje.
  4. Kepimas neturi būti ilgas (daugiausiai 10-15 min).
  5. Patiekite su padažu arba be jo.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą